Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A 130 éves Munkáspárt szövetségben a miskolci vassal
  2018-04-06 00:03:42, péntek
 
   
  Hogy mi történt 130 éven keresztül, amióta a miskolciak a világkörüli útról bevágtattak a lemészárolt országrészekbe, el lehet képzelni.

A kilenceszázas évek végén játszották a Thürmer Gyula által képviselt szakszervezezti képviselettel ellátott munkásmozgalmat angol kommunizmusként, amit születésem óta folyamatosan ismételtek a Hunnia börtön Thürmer Gyulájával.

130 éve vaskommunizmus címen Bertalan utcai elmélettel termelték ki sátán parasztjait a falvakból, mint analfabétákat művésznek, ahogyan Illyés Gyula is megírta, hogy íratták éjjel-nappal, politikusoknak szintén. Kádár János így került orosz szövetségében egykori Brezsnyev népének olyan elméletével a Bertalan utcai Bencsik történelemnek, Sztálin idejében élre, mely elmélet szerint a munkásokat és a parasztokat kell kiemelni, a várost tönkre tették, oda vitték a főbb szereplőket elltáva őket gazdagsággal, fürdőszobás házakkal.

130 éves politikusok névtárát Miskolc jelenti Tiszával, Horhtyval, Ábrahámmal, minden főbb vezetőjével a világnak.

A munkásosztály nem bírta a rengeteg kommunista vallás állandó ismétlését, a káosz-harcot láthatatlan, titkos ellenségekkel szembe, mint a református világ-apokaliptikus vallási képviselőket, mint a Talmud titkosan gyalázó démonjait, mint a nemesek elmeosztályát, a felsorolhatatlan világ-könyvtár szereplőjével azoknak, akiket trianon néven megszüntettek. Így újabb elmebetegeket telepíthettek a felszámolt területekre, amikkel ismét világ-Magyarországot kívántak létrehozni penitenciás feltámadással, megtisztulással, amire készültek a lírai karámjukkal 130 éven keresztül, a Rákóczi téri történelem megírása mellett.

Hiába írták le páran a Magyar Irodalom könyvük szerint, hogy Radnótiék, Weöresék elméleteit, mint a Theomagiát, Istár-Vénuszt, Ízisz pokoljárását, Mária mennybemenetelét, Medvetáncot.... nem lehet a XX. században végrehajtani, nekik mégis sikerült Müllerékkel, mint Weöres tik sem vagytok magyarok hálózatával.

A munkásosztály becsületes része kivándolt szerte a világba, mint nagy tudással rendelkező fényagy-félével rendelkező nagy gondolkozók, akiket éheztettek, nyomorgattak, dolgoztattak éjjel-nappal. Úgy írtam meg az elméletüket, hogy fényben fogantattál ember, a vakító fény világít e fejben, amiket elégettek, mint rajtam végrehajtott történelem teljes egészét.

Viczián Sándor a Tatárdombon már öreg volt, mikor odakerültem, majdnem kilencven éves. Folyamatosan hosszabbították a Munkásosztály tagjai is, tudták, milyen utódokat hoztak létre, mert gyerekei az ikerpárja, mint űrpusztító útvonala az Ikerházzá épített nemi szövetségének a nagy fehér házas központnak Amerikában, összekötötte a lábait kiskorukban, hogy megfeleljen az Időjelek állandó világvégének megadóinak testenyészeti ábrájának, amit miattam adott ki a láthatatlan világ festőművésze, aki felé szívet tettek, hogy szeret engem a halott.

Árvay Róza már majdnem hetven éves hosszabbítása az ötágú csillagos, béke galambos kommunizmusnak, az apa átírta születésekor a Rózsa nevet, ami az anyjáé volt, mert a Rózsák vallási feszületeket jelentenek. Könyvét kitették zsákban, hogy születésem óta rajtam végrehajtották. Az apokalipszis tagjai így hosszabbítanak, szándékosan adva neveiket a szerepjátékosaiknak, mert Babi is tudta, hogy a sakk-kártya is hozzájuk tartozik, felhozta nekem 19 éve bizonyítéknak, ezt követően kiiktatták.

Thürmer Gyula a Hunnia börtöné. Születésem előtt a Győzike bibliai Gáspár névvel megtámadta apát és nagyapámat, ahogyan a rokonai be is mutatták a médiában. Nagyapát pénz nélkül hagyták teljesen a miskolciakkal, cipész munkát vállalt, meg cirokseprű készítést, közben hordták hatalmas cigány erővel inni és mulatni a cigánysággal, azok húzták neki a zenét, feltételezés szerint szintén Hunnia filmet hajtottak végre, mert a cigánysággal a nemesek szokták húzatni, mint elmebetegei a világ-apokalipszisnek. Nagymama a kapuban állt rettegve és félve egész életében utolsó szlovák Szaszák angyalként, szintén pénz nélkül, mert a média egyik szereplőjét nyugdíj nélkül nyugdíjba küldték, ezért az újhelyi Dohánygyár, mint állandó egyik dohánygyára az apokalipszist követőknek nyugdíjba küldte fiatalon nyugdíj nélkül. Nagyapa bántotta és rettegésben tartotta a cigányokkal, melyek belé léptek, apát is baltás támadással úzték el otthonról, szintén egyik filmüket hajtották végre rajta, mely becsületbeli házassággal függött össze. A cigi nagy szerepet játszott, amit apa nem bírt elviselni, a cigivel folyamatosan felháborították.

Nagyapa testvérét, Kohut Istvánt Ardó Irén karcsai elmeosztályuk lesántulása végett megbénították, hiába faggattam, mi történt, alig akartak nyilatkozni róla, nem tudtam, hogy a II-es elme Miskolccal megtámadta a várost, a semmiről sem tudó embereket.

Thürmer Gyula apa és nagyapa sorsának ismétlésekor cipész műhelybe hívta választóit, erre már nem találtam szavakat, hogy ez milyen véráldozása a végtelen hosszabbítónak, amelyik az én főszereplésemmel angol Cate néven hajtotta végre a munkásosztály kommunizmusát. Elmebeteg a mészárlástól, még mindig szabadlábon, indulva a választáson ismételve ismét az angol egykori kommunizmusát a munkásosztálynak.

Annyi kommunista kor volt, hogy én nem tudtam őket összeszedni, volt Bistey Zsuzsa-féle Boris Pasternak beavatás, volt horoszkópos, asztrológiás, egymás után 1956-os kezdettel mentek végig rajtuk, a politikai vezetők szerepük eljátszása után meggazdagulva mentek afrikai és különféle országokba a pénzzel birtokokat vásárolva, sokan a nemi törzseihez a Rákóczi térnek.

Ma már, ahogyan a kabaré bemutatja, a munkásosztályt olyan réteg jelenti, akik semmihez nem értenek, ezért gány minden munka, mert az igazi szakembereket kitermelték kommunizmus néven vezetőknek, akár a földműveseit a falvaknak. Minden felszámolása után csak olyan népek maradtak fizikai munkán, akiknek más lehetőségük nincsen. Ez nem munkásosztály, ez olyan, mint a miskolci Feketevonat cigánytelepe, amelyik közmunkát végez jelenleg, szolgálva a Rákóczi terét a vasaknak, miután kivégeztek, felszámolták a jó és értelmes embereket, szép kislányokat, mindenkit aki szeretett és tisztelt egykor. Tehát nem migránsok, az apokapszis végrehajtói, amik nekimentek a jóságnak és tisztaságnak felruházásával a gyilkosságuknak. Yosé és a Dalai Láma támadásunkkal kezdett indiai cigányságának vonulása is apokalipszis, jöttek emberré válni, egyetlen nagy közös áldozásban, a legalsóbb kasztjaiból Indiának Rozmanné könyve alapján depresszió diagnózisukkal.

Már születésemkor a pokol angyalaival és patkányokkal kezdtek Metrot építeni, ami készült nagyon sokáig, mert az utcalányok nem vállalták a könyvszerepeiket, elmentek énekesnek, amik végett folyamatosan támadott a Hunnia börtön nemi gyalázóival a baszógépeknek, mint Ferikéknek, amik kiválasztottak politika részeként a többi névtárával együtt a Bertalan utcának saját könyveiket, szerepüket, sorsukat, nemi csapás jellegüket rajtam végrehajtották megállás nélkül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: munkásosztálynak, felsorolhatatlan, mennybemenetelét, főszereplésemmel, könyvszerepeiket, hosszabbították, apokalipszisnek, gyilkosságuknak, munkásmozgalmat, megtisztulással, kommunizmusként, szakszervezezti, felháborították, felruházásával, kommunizmusnak, politikusoknak, magyarországot, vaskommunizmus, végrehajtották, diagnózisukkal, munkásosztályt, országrészekbe, kiválasztottak, hosszabbítónak, hosszabbítanak, elmebetegeket, születésemkor, telepíthettek, szereplőjével, megszüntettek, apokaliptikus, történelemnek, szövetségében, baszógépeknek, munkásosztály, ellenségekkel, világkörüli útról, lemészárolt országrészekbe, kilenceszázas évek, parasztokat kell, várost tönkre, főbb szereplőket, rengeteg kommunista, káosz-harcot láthatatlan, nemesek elmeosztályát, felsorolhatatlan világ-könyvtár, felszámolt területekre, lírai karámjukkal, vakító fény, nagy fehér, lábait kiskorukban, láthatatlan világ, Thürmer Gyula, Thürmer Gyulájával, Illyés Gyula, Kádár János, Magyar Irodalom, Viczián Sándor, Árvay Róza, Kohut Istvánt Ardó Irén, Bistey Zsuzsa-féle Boris Pasternak, Dalai Láma, Indiának Rozmanné,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  210 éve született a SZÓZAT meg...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Mindig jusson idő nevetni  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Egy bizonyos határt  Bertolt Brecht -től idézet  Tanuld meg ezt a versemet  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png lepke  Alvó cicák  Soha ne kedvezz...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Leonardo da Vinci gondolata  Nem számIt  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nevem  Egy lelki imádság  Alázat  Facebookon kaptam Krisztinától  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Png rózsa csokor  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Minden harmadik...  Tavaszi kép  Hiányzik  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nevem  Reggel van  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Adakozás  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Gonosz démon-álarc  Gonosz démon-álarc  Png ház  képre írva  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Popper Péter szavai  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Albert Einsteinről  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ... 
Bejegyzés Címkék
világkörüli útról, lemészárolt országrészekbe, kilenceszázas évek, parasztokat kell, várost tönkre, főbb szereplőket, rengeteg kommunista, káosz-harcot láthatatlan, nemesek elmeosztályát, felsorolhatatlan világ-könyvtár, felszámolt területekre, lírai karámjukkal, vakító fény, nagy fehér, lábait kiskorukban, láthatatlan világ, ötágú csillagos, anyjáé volt, apokalipszis tagjai, nemesek szokták, kapuban állt, média egyik, újhelyi Dohánygyár, apokalipszist követőknek, cigi nagy, cigivel folyamatosan, végtelen hosszabbítónak, munkásosztály kommunizmusát, választáson ismételve, angol egykori, politikai vezetők, pénzzel birtokokat, nemi törzseihez, kabaré bemutatja, munkásosztályt olyan, igazi szakembereket, miskolci Feketevonat, apokapszis végrehajtói, legalsóbb kasztjaiból, pokol angyalaival, többi névtárával, munkásosztálynak, felsorolhatatlan, mennybemenetelét, főszereplésemmel, könyvszerepeiket, hosszabbították, apokalipszisnek, gyilkosságuknak, munkásmozgalmat, megtisztulással, kommunizmusként, szakszervezezti, felháborították, felruházásával, kommunizmusnak, politikusoknak, magyarországot, vaskommunizmus, végrehajtották, diagnózisukkal, munkásosztályt, országrészekbe, kiválasztottak, hosszabbítónak, hosszabbítanak, elmebetegeket, születésemkor, telepíthettek, szereplőjével, megszüntettek, apokaliptikus, történelemnek, szövetségében, baszógépeknek, munkásosztály, ellenségekkel, elmeosztályát, cigányságának, hosszabbítása, testenyészeti, apokalipszist, szakembereket, miskolciakkal, bizonyítéknak, elmeosztályuk, kommunizmusát, meggazdagulva, megbénították, támadásunkkal, feltámadással, szövetségének, kilenceszázas, képviselettel, analfabétákat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1531
  • e Hét: 9004
  • e Hónap: 15245
  • e Év: 67511
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.